ʻaoʻao_banner

nūhou

He waiwai nui ka spinach i nā steroid hiki ke hoʻoikaika i ke kino

He waiwai nui ka spinach i nā steroid.Manaʻo wau ua kamaʻāina ʻo Popeye i kēia kiʻi paʻi kiʻi.Wahi a ke kiʻi kiʻi, lilo ʻo Popeye i mea ikaika loa ma hope o ka ʻai ʻana i ka spinach.He oiaio keia.

Wahi a ka noiʻi o ka Institute of Medicine o ke Kulanui o Berlin, ʻo ka spinach ka mea nui loa o ka ecdysone.ʻO kēia metabolite mea kanu e like me ka steroid ka mea kiʻekiʻe loa i ka spinach.ʻO ka hopena o ka ecdysone ma luna o ke kanaka, ua like ia me ka steroid precursors, hiki ke hoʻomaikaʻi i ka hana haʻuki., a hoʻonui i ka nui o ka ʻiʻo.

Ma ka hoʻokolohua, ua hoʻokaʻawale ʻo Professor Parr i 46 mau mea pāʻani i ʻelua pūʻulu, hoʻokahi me ka meaʻai maʻamau a ʻo kekahi me ka spinach extract, a hoʻāʻo i kā lākou ʻiʻo nui a me ka paʻi paʻi ma mua a ma hope o ka hoʻokolohua.Ua hōʻike ʻia nā hopena i ka piʻi ʻana o ka nui o ka ʻiʻo o ka hui e ʻai ana i ka spinach extract i ʻoi aku ka kiʻekiʻe ma mua o ka hui hoʻomalu, a ʻo ka piʻi ʻana o ka ikaika muscle kiʻekiʻe ma ka hui hoʻokolohua ʻekolu mau manawa o nā mea pāʻani i ka hui hoʻomalu.

ʻOiaʻiʻo, ua lawe ka hui hoʻokolohua i ka spinach extract a ʻaʻole i ka spinach ponoʻī, akā ua lawa kēia e hōʻoia i ka mana o ka ecdysone i ka spinach.

Ma waho aʻe o ka ecdysterone, hiki i ka omega-3s a me ka folic acid i loko o ka spinach ke hoʻonui i ka ʻokiʻoki ʻana o ka ʻiʻo, hoʻomaikaʻi i ka ikaika, a hiki i ka hana o ka folic acid ke hoʻoikaika i ke kahe koko.He waiwai nui ka spinach i ka magnesium a me ka hao, hiki ke hoʻonui i ka hana haʻuki.

ʻO ka lāʻau lapaʻau maʻamau ʻo Trenbolone Acetate, i kapa ʻia ʻo "Teren E" a i ʻole "Trenbolone Acetate."Hiki i ka Trenbolone Acetate ke puhi i ka momona a hoʻoikaika i ka hoʻokumu ʻana o ka ʻiʻo i ka manawa like.Me ka ʻole o ka estrogen, loaʻa iā ia nā pōmaikaʻi no ka hapa nui o ka poʻe e hoʻomaʻamaʻa, no ka mea e hōʻemi ana i nā hopena ʻaoʻao.

Hoʻomaikaʻi ʻo Trenbolone Acetate i ka synthesis protein a me ka absorption nitrogen, a hoʻomaikaʻi hoʻi i ka absorption mineral.ʻO ka hoʻohana ʻana i ka trenbolone acetate he hormone assimilation protein, he hopena pale i ka maʻi pipi pupule.

I ka manawa like, hoʻohana kekahi mau mea pāʻani i ka trenbolone acetate i ka wā o waho e pale ai i ka piʻi ʻana o ka momona o ke kino, akā pono lākou e hoʻomalu iā lākou iho a mālama i nā meaʻai maikaʻi.

news_img02
news_img03

Ka manawa hoʻouna: Oct-21-2022