banderola1
banderolë-3
banderolë-3
banderolë3

projektet tona

Teknologji e avancuar ndërkombëtare e prodhimit dhe cilësi e lartë

 • Bujqësia

  Bujqësia

 • Kafshë

  Kafshë

 • Ushtrime-dhe-Fitnes

  Ushtrime-dhe-Fitnes

 • Spitali

  Spitali

 • Industriale

  Industriale

 • Bimë

  Bimë

 • Shërbimi

  Shërbimi

  Pavarësisht nëse është para-shitje ose pas shitjes, ne do t'ju ofrojmë shërbimin më të mirë për t'ju njoftuar dhe për të përdorur produktet tona më shpejt.

 • Teknologjia

  Teknologjia

  Ne këmbëngulim në cilësinë e produkteve dhe kontrollojmë në mënyrë rigoroze proceset e prodhimit, të përkushtuar për prodhimin e të gjitha llojeve.

 • Përparësitë

  Përparësitë

  Produktet tona kanë cilësi të mirë dhe kredi për të na lejuar të krijojmë shumë degë dhe shpërndarës në vendin tonë.

rreth nesh
indeksi_kompania2

Hebei Zhanshun Technology Co, Ltd. ka shumë vite përvojë në eksport.Kompania ka një kapital të regjistruar prej 10 milionë juanë.Kompania është themeluar në vitin 2014. Ajo është një ofrues i lëndëve të para kimike të aplikuara, që operon dhe prodhon ligjërisht shumë lloje kimikatesh, dhe fusha e saj e eksportit përfshin institute kërkimore kimike, spitale, shitës me pakicë, tregtarë dhe individë.

shikoni më shumë