банер 1
банер-3
банер-3
банер3

нашите проекти

Напредна меѓународна технологија на производство и висок квалитет

 • Земјоделство

  Земјоделство

 • Животно

  Животно

 • Вежбање-и-фитнес

  Вежбање-и-фитнес

 • Болница

  Болница

 • Индустриски

  Индустриски

 • Растение

  Растение

 • Сервис

  Сервис

  Без разлика дали станува збор за претпродажба или пост-продажба, ние ќе ви ја обезбедиме најдобрата услуга за да ве известиме и да ги користите нашите производи побрзо.

 • Технологија

  Технологија

  Ние опстојуваме на квалитетите на производите и ги контролираме строго производствените процеси, посветени на производството на сите видови.

 • Предности

  Предности

  Нашите производи имаат добар квалитет и кредит што ни овозможуваат да основаме многу филијали и дистрибутери во нашата земја.

за нас
индекс_компанија2

Hebei Zhanshun Technology Co., Ltd. има долгогодишно извозно искуство.Компанијата има регистриран капитал од 10 милиони јуани.Компанијата е основана во 2014 година. Таа е снабдувач на применети хемиски суровини, легално работи и произведува многу видови хемикалии, а нејзиниот извозен опсег вклучува институти за хемиски истражувања, болници, трговци на мало, трговци и поединци.

Гледај Повеќе